keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Hyvää keskiviikko aamua

"Joulun aatto nyt saa, jo ilta tummuu ja hiljenee maa..."

"Pieni liekki tänään syttyy talven synkkään pimeyteen..."
Aamulla kun heräsin, oli maa lumen peitoss ja nyt sataa vettä. Mutta siitä huolimatta sain tehtyä heti aamusella muutaman kortin. Huomaan vaan, että samalla kaavalla mennään. Jos seuraavia tekisin vaikka leimaillen:)

tiistai 30. lokakuuta 2012

Joulukortteilua

"En etsi valtaa loistoa, en kaipaa kultaakaan..."

"Hiljaa, hiljaa joulun kellot kajahtaa..."

"Kello löi jo viisi, lapset herätkää..."

"Piparin tuoksua, tonttujen juoksua, siinäkö joulu on?"

"Kuusi seisoo permannolla, kaikkien on hyvä olla..."

"No onkos tullut kesä..."

"Kiitos sulle Jeesuksemme, kallis Vapahtajamme..."

"Joulupuu on rakennettu, Joulu on jo ovella..."

"Ja niin Joulu joutui jo taas Pohjolaan..."

"Nyt sytytämme kynttilän, se liekkiin leimahtaa..."
Joulu lähestyy ja kortteja pitäisi jo olla tehtynä paljon enemmän kuin on. Kun on suku suuri niin minun kuin mieheni puolelta niin tekemistä kyllä piisaa. Tässä muutamia tekeleitä:)

Villasukkia vieläkin...

Nämä vaikka pienelle tytölle...

Ja nämä pienelle pojalle:)

Ja nää on ihan mun näköiset, että taidan pitää ite:)
Askartelukaveri Tuiren kanssa ollaan menossa Salon seudun kädentaitajien järjestämiin myyjäisiin ja siine olisi tarkoitus tehdä muutamia villasukkia. No sukkia on tullut kyllä kudottua, mutta lähinnä sukulaisille. Tässä sukkasatoa menneiltä viikoilta:) ja sukat on tehty 7-veikasta kun on mun lemppari lankaa:)

Askarteluvaihtoa:)

Tässä kaikki ihanuudet

Ja tässä kortti, ja tekijänä oli Tuire
Salon seudun askartelijat järjestivät oman "askarteluvaihdon" tässä kuussa ja taitaa siitä tulla oikein tapa. Itse sain aivan ihastuttavan paketin, jossa oli koristeita ja paljon kukkia. Paketissa piti olla myös itse tehty kortti ja minä sain paketin Tuikulta Murulasta.:)

torstai 18. lokakuuta 2012

Lokakuu ja sateet jatkuu

Nyt on lapsilla syyslomaviikko. Esikoinen lomailee Puolassa ja eilen vietettiin nuorimman kanssa päivä Helsingissä päin. Käytiin mm Serenassa polskimassa ja päivä oli tosi kiva. On tämä hassua, miten kaikki askartelutavarat perus sellaiset loppuvat kaikki yhtäaikaa vaikka kuinka tekee ostoslistaa aina joku jää listalta pois ja se kyllä harmittaa. Onneksi on askartelupuoti Mulperi tossa lähellä. Nyt loppui sitten kakspuolinen teippi ja ilman sitä ei kyllä toimeen tule, joten odotellaan tässä puodin aukeamista ja ostoksille. Mukavaa lokakuun jatkoa, ja toivotaan auringon pilkahduksia:)

Joulussa vielä mennään

Taustalla vintage henkinen teksti tapetista. Tapetti on aivan ihastuttava ja askarteluun täynnä ihastuttavia aiheita, kun alkaisi vaan tekemään. Myös uusi lumihiutale stanssi tuli kokeiltua ja mulperipaperikin jostain löytyi. Tulos oli sitten tämän kaltainen.

tiistai 9. lokakuuta 2012

Omenat kuuluvat Jouluun

Muutamia uusia jouluisia kortteja leimaillen tuli tehtyä. Leimasin on lainattu ja nimestä ei ole tietoa,mutta tykkään kyllä tästä enemmän kuin tuosta omastani Magnolian omenasta.


sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Sateinen Lokakuu

Sateisesta syyskuusta on siirrytty jo sateiseen lokakuuhun;( Aika rientää ja nämä blogin päivitykset ovat taas minulta jääneet tekemättä. Villasukka tehtailu on kohdallani jäänyt päälle ja tännekkin olen osan malleista pistänyt näytille. Nyt on jäänyt tuo kortteilu hieman taka-alalle, mutta kyllä se into siihenkin tästä tulee. Uusia ostoksia laitoin kanssa näytille. Mutta yritetään olla positiivisella asenteella vesisateista huolimatta kaipas se ensikevätkin joskus koittaa... siis sitä odotellessa.

Onnea Rouva Johto

Tänään kuopuksemme toinen kummitädeistä täyttää vuosia ja kun sähkömiehen vaimo on sai hän eilen tämän kortin suklaayllärin kera:)

Jouluisia tunnelmia

Kaappeja taas siivotessa (Salon seudun askartelijat teemme kimppa lahjotuksen Tyksin lasten syöpäosastolle askartelutarvikkeista) löysin muutaman vuoden vanhan pussin, jossa oli näitä virkattuja lappuja. No tällaisen joulukortin sain aikaan:)

Yksi pieni elefantti...

Tämä sukkamalli löytyi kun googletin kuvioneuleita. Tästä oli tehty tumput, mutta muutin mallin sukkiin sopiviksi. Kiva malli ja hauska, kun olen nyt mieltynyt näihin eläinhahmoihin, joita on kyllä todella vaikea löytää. Lankana oli taas mun lemppari eli 7-veikkaa. Ja sukat päätyy joululahjaksi.

Syksyisiä ostoksia

Uusia stansseja ja leimasimia ja ihana syksyinen paperikko ovat Memory Boxin ja ostokset tehtiin paikallisesta askartelupuoti Mulperista:)
Jujukerhon syyskuun kuukaudenkirjana oli tämä virkkausmallien kirja. Kirja on täynnä ihania malleja, nyt pitäisi vaan saada aikaa alkaa toteuttamaan niitä. Taidan jättää kevääseen, nyt mennään talvi villasukkia tehden ja kortteillen:)